W przypadku braku możliwości zalogowania się proszę użyć funkcji przypominania hasła, a w przypadku problemów z przeprowadzeniem tej czynności proszę o kontakt z administracją (link na dole strony) :)
Niestety migracja z phpBB2 na phpBB3 wymusiła taką procedurę dla osób, które nie mogą się zalogować :(
Jednocześnie zachęcam do ponownego uzupełnienia dodatkowych pól w profilach dotyczących szczegółów posiadanego samochodu, ponieważ nie była możliwa ich migracja na nowe forum :(

Brak polskich znaków

Luźne rozmowy na każdy temat.
Awatar użytkownika
Ari93
Moderator
Posty: 376
Rejestracja: 27 lip 2014, 02:32
Lokalizacja: Starogard Gdański
Generacja Rio: III (UB; 2011-2017)
Wyposażenie: M + Tempomat
Silnik: 1.4 DOHC LPG
Przebieg: 109000
Kolor: Biały
Typ nadwozia: Sedan

Re: Brak polskich znaków

Post autor: Ari93 »

Ale w sensie że nie widzisz kwadratów w moim cytacie i w postach wyżej? ;)

f0ku5
Administrator
Posty: 1413
Rejestracja: 07 kwie 2013, 18:43
Lokalizacja: Warszawa
Inne auto / jakie?: Kia Ceed 2018 1.4 T-GDi 140 KM

Re: Brak polskich znaków

Post autor: f0ku5 »

Dokładnie tak, u mnie jest wszystko ok :)

Awatar użytkownika
Soul_Man
VIP
Posty: 368
Rejestracja: 29 maja 2017, 11:45
Lokalizacja: Warszawa
Generacja Rio: IV (YB; 2017+)
Wyposażenie: L + Navi
Silnik: 1.4 100KM
Kolor: Smoke Blue
Inne auto / jakie?: Saab 9-5 2.3T

Re: Brak polskich znaków

Post autor: Soul_Man »

Póki co nie zauważyłem problemów z polskimi znakami po migracji.

f0ku5
Administrator
Posty: 1413
Rejestracja: 07 kwie 2013, 18:43
Lokalizacja: Warszawa
Inne auto / jakie?: Kia Ceed 2018 1.4 T-GDi 140 KM

Re: Brak polskich znaków

Post autor: f0ku5 »

A w tym temacie w postach wyżej (tych o których pisał Ari) masz polskie znaki, czy kwadraty?

pavulon
Moderator
Posty: 174
Rejestracja: 20 lut 2016, 00:13
Lokalizacja: PZ
Generacja Rio: III (UB; 2011-2017)

Re: Brak polskich znaków

Post autor: pavulon »

f0ku5 pisze:
09 sty 2020, 10:37
A w tym temacie w postach wyżej (tych o których pisał Ari) masz polskie znaki, czy kwadraty?
U mnie są w tych postach są polskie znaki

f0ku5
Administrator
Posty: 1413
Rejestracja: 07 kwie 2013, 18:43
Lokalizacja: Warszawa
Inne auto / jakie?: Kia Ceed 2018 1.4 T-GDi 140 KM

Re: Brak polskich znaków

Post autor: f0ku5 »

Widzisz Ari, coś u Ciebie ;)

Awatar użytkownika
Ari93
Moderator
Posty: 376
Rejestracja: 27 lip 2014, 02:32
Lokalizacja: Starogard Gdański
Generacja Rio: III (UB; 2011-2017)
Wyposażenie: M + Tempomat
Silnik: 1.4 DOHC LPG
Przebieg: 109000
Kolor: Biały
Typ nadwozia: Sedan

Re: Brak polskich znaków

Post autor: Ari93 »

Ale ja mam polskie znaki tylko że obok nich są kwadraty ;d podeślę może screena:
rio.JPG
Na Edge ich nie ma, na mojej głównej Operze 65.0.3467.78 już widzę... coś opera chyba za dużo próbuje pokazać ;p

f0ku5
Administrator
Posty: 1413
Rejestracja: 07 kwie 2013, 18:43
Lokalizacja: Warszawa
Inne auto / jakie?: Kia Ceed 2018 1.4 T-GDi 140 KM

Re: Brak polskich znaków

Post autor: f0ku5 »

W takim razie nie mam zielonego pojęcia skąd te kwadraty w Operze. U mnie na Safari i Chrome na Macu wszystko jest tak, jak powinno być :)

Awatar użytkownika
Soul_Man
VIP
Posty: 368
Rejestracja: 29 maja 2017, 11:45
Lokalizacja: Warszawa
Generacja Rio: IV (YB; 2017+)
Wyposażenie: L + Navi
Silnik: 1.4 100KM
Kolor: Smoke Blue
Inne auto / jakie?: Saab 9-5 2.3T

Re: Brak polskich znaków

Post autor: Soul_Man »

U mnie na Firefoxie też wszystkie znaki poprawnie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Off Topic”