Wykasowanie zapamiętanej stacji radiowej.
Autor Wiadomość
 Chosse 
Chosse Fotografia


Informacje
Generacja Rio: IV (YB; 2017+)
Dołączył: 19 Lis 2017
Posty: 5
Skąd: Okolice Trójmiasta
 #1  Wysłany: 2017-12-13, 14:31   Wykasowanie zapamiętanej stacji radiowej.

Może ktoś wie jak wykasować zapamiętaną stację radiową w odbiorniku (nasz śmieszny tablet dotykowy).
Zdublowały mi się stacje i w instrukcji obsługi jest tylko informacja jak zapisać / zapamiętać stację radiową a nie ma słowa na temat kasowania ich.
Z góry dzięki za pomoc.
--------------------
www.facebook.pl/chossefotografia
Ostatnio zmieniony przez Cichy 2017-12-13, 16:39, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
     
 Sławek549 


Informacje
Wyposażenie: L+NAVI
Silnik: 1.4
Kolor: Biały
Typ nadwozia: Hatchback 5 d
Inne auto / jakie?: Mazda 3. Mazda MX5
Generacja Rio: IV (YB; 2017+)
Pomógł: 2 razy
Wiek: 49
Dołączył: 07 Paź 2017
Posty: 29
Skąd: Szczecin
 #2  Wysłany: 2017-12-13, 15:59   

Musisz na liście stacji zapisać inną stacje radiową na pozycji której nie chcesz.
 
 
     
 Chosse 
Chosse Fotografia


Informacje
Generacja Rio: IV (YB; 2017+)
Dołączył: 19 Lis 2017
Posty: 5
Skąd: Okolice Trójmiasta
 #3  Wysłany: 2017-12-13, 16:05   

Czyli nie ma możliwości całkowitego wyczyszczenia danej komórki pamięci stacji? :-|
--------------------
www.facebook.pl/chossefotografia
 
 
     
 Sławek549 


Informacje
Wyposażenie: L+NAVI
Silnik: 1.4
Kolor: Biały
Typ nadwozia: Hatchback 5 d
Inne auto / jakie?: Mazda 3. Mazda MX5
Generacja Rio: IV (YB; 2017+)
Pomógł: 2 razy
Wiek: 49
Dołączył: 07 Paź 2017
Posty: 29
Skąd: Szczecin
 #4  Wysłany: 2017-12-13, 19:17   

Nie mam autka teraz przy sobie ale spróbuj nacisnąć i przytrzymać daną stacje to może wyskoczy jakieś meni do edycji i kasowania pozycji z listy ulubionych.
 
 
     
 Ari93 


Informacje
Wyposażenie: M
Silnik: 1.4 DOHC CVVT
Przebieg: 46000
Kolor: Clear White
Typ nadwozia: Sedan
Generacja Rio: III (UB; 2011-2017)
Wiek: 25
Dołączył: 27 Lip 2014
Posty: 210
Skąd: Starogard Gdański
 #5  Wysłany: 2017-12-15, 23:00   

Z tego co zauważyłem to nie ma czegoś takiego jak brak stacji, miałem może tylko ok 7 urządzeń ale we wszystkich brak stacji = 87.5MHz czy jaka tam jest najmniejsza częstotliwość. Zapisz tą częstotliwość tak gdzie chcesz "skasować" (pewnie będzie szumieć) i będzie tak jak fabrycznie.
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu  
Zasady Postowania Opcje
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

 
Jumpbox
Skocz do:  


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme Abreo_LoteQ Created by Phantom © 2008-2009

Serwis korzysta z plików cookies zgodnie z polityka cookies. Możesz okreœlić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przegladarce.




Wszystkie czasy w strefie UTC + 1
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 18