W przypadku braku możliwości zalogowania się proszę użyć funkcji przypominania hasła, a w przypadku problemów z przeprowadzeniem tej czynności proszę o kontakt z administracją (link na dole strony) :)
Niestety migracja z phpBB2 na phpBB3 wymusiła taką procedurę dla osób, które nie mogą się zalogować :(
Jednocześnie zachęcam do ponownego uzupełnienia dodatkowych pól w profilach dotyczących szczegółów posiadanego samochodu, ponieważ nie była możliwa ich migracja na nowe forum :(

Dzwonek telefonu w Rio IV

Kias
Posty: 8
Rejestracja: 25 mar 2020, 18:58
Generacja Rio: IV (YB; 2017+)
Wyposażenie: L
Silnik: 1.4

Dzwonek telefonu w Rio IV

Post autor: Kias »

Czy jest jakaś możliwość zmiany tego kijowego dzwonka telefonu w Rio IV (wersja L) ? W serwisie powiedzieli mi, ze nie mają takiej możliwości, ale aż wierzyć mi się nie chce, że w dzisiejszych czasach nie można tego jakoś zmienić. Czy ktoś może już przerabiał ten temat ?

Awatar użytkownika
Ari93
Moderator
Posty: 404
Rejestracja: 27 lip 2014, 02:32
Lokalizacja: Starogard Gdański
Generacja Rio: III (UB; 2011-2017)
Wyposażenie: M + Tempomat
Silnik: 1.4 DOHC LPG
Przebieg: 109000
Kolor: Biały
Typ nadwozia: Sedan

Re: Dzwonek telefonu w Rio IV

Post autor: Ari93 »

Pewnie mówisz o dzwonku z radia z normalnym kolorowym ekranem itp? Gdzieś nawet tutaj opisywali jak "odblokować" androida w tym radiu, po odblokowaniu prawdopodobnie będzie dostęp do ustawień a tam zapewne do dźwięków.

Kias
Posty: 8
Rejestracja: 25 mar 2020, 18:58
Generacja Rio: IV (YB; 2017+)
Wyposażenie: L
Silnik: 1.4

Re: Dzwonek telefonu w Rio IV

Post autor: Kias »

Pisałem o dzwonku systemowym auta, jak przychodzi połączenie przez bluetooth. Jeżeli ten problem w Rio IV L był poruszany będę wdzięczny za linka. Wiem że każda wersja i generacja Rio ma różne rozwiązania.

Awatar użytkownika
socisz
Posty: 53
Rejestracja: 11 kwie 2018, 12:44
Lokalizacja: Zjednoczone Emiraty Arabskie
Generacja Rio: IV (YB; 2017+)
Wyposażenie: automat, koła 17''
Silnik: 1.4.
Przebieg: 50000
Kolor: Signal Red
Tapicerka: Skóra
Typ nadwozia: 5d

Re: Dzwonek telefonu w Rio IV

Post autor: socisz »

Ciekawe. W mojej emirackiej wersji nie ma tego fajnego kolorowego wyświetlacza, jest 5-calowy czarno-biały. Nie ma możliwości rzucenia np. nawigacji na niego.
Za to, przychodzące połączenia anonsują się takim dzwonkiem, jaki mam ustawiony w telefonie...
Co kraj to obyczaj :-)
Pozdrawiam serdecznie,
socisz


Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Problemy i pytania”