W przypadku braku możliwości zalogowania się proszę użyć funkcji przypominania hasła, a w przypadku problemów z przeprowadzeniem tej czynności proszę o kontakt z administracją (link na dole strony) :)
Niestety migracja z phpBB2 na phpBB3 wymusiła taką procedurę dla osób, które nie mogą się zalogować :(
Jednocześnie zachęcam do ponownego uzupełnienia dodatkowych pól w profilach dotyczących szczegółów posiadanego samochodu, ponieważ nie była możliwa ich migracja na nowe forum :(

TV + Internet.

Luźne rozmowy na każdy temat.
Adi
Posty: 317
Rejestracja: 19 mar 2013, 10:04
Lokalizacja: Warszawa

TV + Internet.

Post autor: Adi »

Ktoś coś może polecić? Neostrada, UPC, Netia, JMDI?
Waham sie miedzy Netia a JMDI, choć wiele negatywnych opinii krąży w sieci i jest dylemat...
Ostatnio zmieniony 31 paź 2017, 17:59 przez Adi, łącznie zmieniany 1 raz.

f0ku5
Administrator
Posty: 1424
Rejestracja: 07 kwie 2013, 18:43
Lokalizacja: Warszawa
Inne auto / jakie?: Kia Ceed 2018 1.4 T-GDi 140 KM

Post autor: f0ku5 »

Zostaw wszystko, co idzie w technologii ADSL, czyli Neostrada, Netia itp.
Generalnie tylko kablowki moim zdaniem.

Awatar użytkownika
JustynA
VIP
Posty: 339
Rejestracja: 19 mar 2013, 21:09
Lokalizacja: Hajnówka/Białystok

Post autor: JustynA »

Tak kablówki :)

Adi
Posty: 317
Rejestracja: 19 mar 2013, 10:04
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Adi »

Focus, czyli JMDI lub UPC?

f0ku5
Administrator
Posty: 1424
Rejestracja: 07 kwie 2013, 18:43
Lokalizacja: Warszawa
Inne auto / jakie?: Kia Ceed 2018 1.4 T-GDi 140 KM

Post autor: f0ku5 »

Nie mam zielonego pojecia co to JDMI, ale sam mam UPC i polecam ;)

Awatar użytkownika
Stawe
Posty: 145
Rejestracja: 03 mar 2014, 12:39
Lokalizacja: Gdynia
Wyposażenie: M
Silnik: 1.4
Kolor: wendy brown
Tapicerka: czarna
Typ nadwozia: hatchback

Post autor: Stawe »

Od lat mam UPC i nie mam specjalnych problemów. Tyle, że nie znam innych...

Awatar użytkownika
Churek
VIP
Posty: 1500
Rejestracja: 17 mar 2013, 18:04
Lokalizacja: Huta Partacka

Post autor: Churek »

Ja mam Cyfrowy Polsat - HDSPA+ z tym że tu nie mam szans na żaden kabel.

Jak na razie jest to najlepszy zestaw jaki miałem jedyne ograniczenie to transfer dzienny 30GB na miesiąc .... :D

Telewizja oddzielnie NC+ niestety ....
Pozdrawiam
Churek

MarCo
Posty: 91
Rejestracja: 09 mar 2014, 20:29
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: MarCo »

Ja mam UPC TV + Internet 30 Mb/s. W całym domu Wi-Fi, w sypialni analogowa i płacę 75 zł. Zero problemów

Adi
Posty: 317
Rejestracja: 19 mar 2013, 10:04
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Adi »

Ok, dzieki za odpowiedzi :-)

Zablokowany

Wróć do „Off Topic”