W przypadku braku możliwości zalogowania się proszę użyć funkcji przypominania hasła, a w przypadku problemów z przeprowadzeniem tej czynności proszę o kontakt z administracją (link na dole strony) :)
Niestety migracja z phpBB2 na phpBB3 wymusiła taką procedurę dla osób, które nie mogą się zalogować :(
Jednocześnie zachęcam do ponownego uzupełnienia dodatkowych pól w profilach dotyczących szczegółów posiadanego samochodu, ponieważ nie była możliwa ich migracja na nowe forum :(

Witajcie Hej !!!

Say: Hello!
westbem
Posty: 17
Rejestracja: 31 lip 2016, 20:11
Lokalizacja: Koszalin

Witajcie Hej !!!

Post autor: westbem »

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Jestem chyba szczęśliwym posiadaczem nowej Rianki.

Do napisania, usłyszenia, zobaczenia ...
westbem

Awatar użytkownika
Churek
VIP
Posty: 1500
Rejestracja: 17 mar 2013, 18:04
Lokalizacja: Huta Partacka

Post autor: Churek »

Dla czego "chyba" ? :cool: będzie pan zadowolony :D
Pozdrawiam
Churek

Awatar użytkownika
krzybiel
Posty: 340
Rejestracja: 03 cze 2016, 14:40
Lokalizacja: WLKP

Post autor: krzybiel »

1.4 Business Line, najlepszy stosunek jakości do ceny :)
Za tą kasę nie ma nic lepszego i mniej awaryjnego :)
Miłego użytkowania :)

westbem
Posty: 17
Rejestracja: 31 lip 2016, 20:11
Lokalizacja: Koszalin

Post autor: westbem »

Dlaczego "chyba?" Bo jak narazie pali po mieście jak ponad 200 konny leksus mojego kumpla, czyli 12 l/100
westbem

Awatar użytkownika
krzybiel
Posty: 340
Rejestracja: 03 cze 2016, 14:40
Lokalizacja: WLKP

Post autor: krzybiel »

westbem pisze:pali po mieście jak ponad 200 konny leksus mojego kumpla, czyli 12 l/100
Mam w domu dwa egzemplarze 1,4 i w okresie wakacyjnym oba poruszają się tylko po mieście. Jazda dynamiczna, oczywiście klima na full i spalanie nie przekracza 9l/100km. Coś musi być u Ciebie nie tak.

westbem
Posty: 17
Rejestracja: 31 lip 2016, 20:11
Lokalizacja: Koszalin

Post autor: westbem »

krzybiel, Dzięki za odpowiedź. Słuchaj, a jak jest u Ciebie ze spalaniem chwilowym? Na biegu jałowym też masz wskazanie maksymalnego zużycia paliwa? Bo u mnie "na luzie" podziałka na full
westbem

Awatar użytkownika
krzybiel
Posty: 340
Rejestracja: 03 cze 2016, 14:40
Lokalizacja: WLKP

Post autor: krzybiel »

westbem pisze: Na biegu jałowym też masz wskazanie maksymalnego zużycia paliwa?
Dokładnie tak, podobno ten model wskaźnika tak ma. Z chęcią posłuchamy innych użytkowników, jak jest u Was?
Pewnie zrobili to specjalnie, żeby ludzie nie dezaktywowali start/stopu ;)

Awatar użytkownika
Rio3 Kex
Posty: 134
Rejestracja: 27 maja 2014, 22:15
Lokalizacja: Łódż

Post autor: Rio3 Kex »

Churek pisze:Dla czego "chyba" ? :cool: będzie pan zadowolony :D
Trafne spostrzeżenie :-/
Ale to spalanie to ż?

raist9
Posty: 7
Rejestracja: 09 paź 2015, 08:58
Lokalizacja: inąd

Post autor: raist9 »

U mnie pzry jeździe tylko po mieście komputer pokazuje około 7,3 - 7,5. Trzeba wiedzieć, że komputer niestety zaniża spalanie o około 0,7l. 8l-8,5l/100km w mieście to niezbędne minimum.

Awatar użytkownika
etunerrr
Posty: 234
Rejestracja: 31 maja 2016, 20:36
Lokalizacja: Śląsk

Post autor: etunerrr »

Spróbuj zdiagnozować auto Yanosik Connect- nic nie kosztuje- płacisz tylko za złącze, a może pomóc.
Zegary Supervision w 1,2 na postoju też pokazują maksymalne spalanie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się :)”