W przypadku braku możliwości zalogowania się proszę użyć funkcji przypominania hasła, a w przypadku problemów z przeprowadzeniem tej czynności proszę o kontakt z administracją (link na dole strony) :)
Niestety migracja z phpBB2 na phpBB3 wymusiła taką procedurę dla osób, które nie mogą się zalogować :(
Jednocześnie zachęcam do ponownego uzupełnienia dodatkowych pól w profilach dotyczących szczegółów posiadanego samochodu, ponieważ nie była możliwa ich migracja na nowe forum :(

Dziwota na grillu.

Awatar użytkownika
pstuszi
Posty: 53
Rejestracja: 02 kwie 2013, 20:29
Lokalizacja: Trójmiasto

Dziwota na grillu.

Post autor: pstuszi »

Dopiero co umieściłem post o braku jakichkolwiek usterek, a tu po myciu auta zauważyłem dziwną rzecz. Wcześniej niewidoczną zapewne ze względu na panujące warunki atmosferyczne a co za tym idzie notorycznie brudne auto. Nie wiem czy w tej sprawie udać się do ASO, nie skrobałem tego jedynie próbowałem szmatka zetrzeć, brak efektu.
Załączniki
dwa miejsca
dwa miejsca
jedno z nich z bliska
jedno z nich z bliska
Ostatnio zmieniony 18 gru 2017, 16:56 przez pstuszi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tedi_19
Posty: 952
Rejestracja: 27 mar 2013, 12:13
Lokalizacja: Chorzów

Post autor: Tedi_19 »

Jak jest na gwarancji to ja bym jechał. W końcu ta gwarancja jest już wliczona w cenę samochodu

Awatar użytkownika
sunset
Posty: 509
Rejestracja: 20 mar 2013, 11:04
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: sunset »

kup środek do ala chromu. nieskromnie mam tylko wersję M w której ten problem nie wyskoczy na szczęście(wysposażenie typowo BLACK :-) :-) w porównaniu z wersjami L i XL, bo w naszym klimacie wcześniej czy później chromiki stety/niestety się pokropkuja a potem zejdą.
masz gwarancję to reklamuj.

Awatar użytkownika
pstuszi
Posty: 53
Rejestracja: 02 kwie 2013, 20:29
Lokalizacja: Trójmiasto

Post autor: pstuszi »

next week ma być ciepło już to podjadę :)

Awatar użytkownika
Churek
VIP
Posty: 1500
Rejestracja: 17 mar 2013, 18:04
Lokalizacja: Huta Partacka

Post autor: Churek »

Ja mam tak samo, dobrze że dookoła plastik - przetrze się, posmaruje i będzie.
Jak pojadę na przegląd przy 30kkm to się grzecznie o to zapytam :)
Pozdrawiam
Churek

Awatar użytkownika
Cichy
VIP
Posty: 1414
Rejestracja: 17 mar 2013, 10:00
Lokalizacja: Podlaskie

Post autor: Cichy »

I jak tam? Dowiedziałeś się co na to ASO?

Awatar użytkownika
wnuczak
Posty: 306
Rejestracja: 04 kwie 2013, 13:17
Lokalizacja: DJE

Post autor: wnuczak »

ja miałem dwa nowe fordy fiesta i w przypadku jednej po 1,5 roku miałem malowane całe progi i nadkole dookoła samochodu bo zaczęła farba odłazić, do teog padające łożyska podpory półosi, i w drugiej spręzarka klimy... ale tymi autami robiłem ok. 50tys. km rocznie... generalnie może nie tyle ze się psuły co ewidentnie było widać że się zużywają...
mam też nową octavię ( wtej chwili juz dwuletnią) i tu jest o niebo lepiej... w tym czasie jeden przegląd w ASO i na tym koniec...zadnych problemów czy uwag...

Awatar użytkownika
Churek
VIP
Posty: 1500
Rejestracja: 17 mar 2013, 18:04
Lokalizacja: Huta Partacka

Post autor: Churek »

CicheStudio pisze:I jak tam? Dowiedziałeś się co na to ASO?
A ASO na to: to tylko nalot i trzeba po prostu doczyścić ..... :)
Pozdrawiam
Churek

Awatar użytkownika
Cichy
VIP
Posty: 1414
Rejestracja: 17 mar 2013, 10:00
Lokalizacja: Podlaskie

Post autor: Cichy »

Churek pisze:A ASO na to: to tylko nalot i trzeba po prostu doczyścić ...
Trzeba było powiedzieć żeby pokazali jak i czym. :P

Awatar użytkownika
Churek
VIP
Posty: 1500
Rejestracja: 17 mar 2013, 18:04
Lokalizacja: Huta Partacka

Post autor: Churek »

CicheStudio pisze:Trzeba było powiedzieć żeby pokazali jak i czym.
No jak to - mleczko CIF i szmatka ;) :D
Pozdrawiam
Churek

Awatar użytkownika
Tedi_19
Posty: 952
Rejestracja: 27 mar 2013, 12:13
Lokalizacja: Chorzów

Post autor: Tedi_19 »

A grill w sedanie jest inny niż w Hatchbacku :P
Załączniki
20130429_155114.jpg

Awatar użytkownika
Churek
VIP
Posty: 1500
Rejestracja: 17 mar 2013, 18:04
Lokalizacja: Huta Partacka

Post autor: Churek »

Inny w sensie kształtu, ale tak samo chrom na ramce. Rozumiem, że nie masz na chromie rdzawego nalotu ? :)
Pozdrawiam
Churek

Awatar użytkownika
Tedi_19
Posty: 952
Rejestracja: 27 mar 2013, 12:13
Lokalizacja: Chorzów

Post autor: Tedi_19 »

No nic mi nie wyszło jak narazie :P

Awatar użytkownika
pstuszi
Posty: 53
Rejestracja: 02 kwie 2013, 20:29
Lokalizacja: Trójmiasto

Temat już nieaktualny

Post autor: pstuszi »

Byłem w ASO - producent zastosował byle jakie śruby gdzieś w środku które rdzewieją i to od nich, przyszedł gostek ze szmatką i wypolerował ;p

Zablokowany

Wróć do „Usterki”