W przypadku braku możliwości zalogowania się proszę użyć funkcji przypominania hasła, a w przypadku problemów z przeprowadzeniem tej czynności proszę o kontakt z administracją (link na dole strony) :)
Niestety migracja z phpBB2 na phpBB3 wymusiła taką procedurę dla osób, które nie mogą się zalogować :(
Jednocześnie zachęcam do ponownego uzupełnienia dodatkowych pól w profilach dotyczących szczegółów posiadanego samochodu, ponieważ nie była możliwa ich migracja na nowe forum :(

Wykasowanie zapamiętanej stacji radiowej.

Awatar użytkownika
Chosse
Posty: 11
Rejestracja: 19 lis 2017, 21:12
Lokalizacja: Okolice Trójmiasta

Wykasowanie zapamiętanej stacji radiowej.

Post autor: Chosse »

Może ktoś wie jak wykasować zapamiętaną stację radiową w odbiorniku (nasz śmieszny tablet dotykowy).
Zdublowały mi się stacje i w instrukcji obsługi jest tylko informacja jak zapisać / zapamiętać stację radiową a nie ma słowa na temat kasowania ich.
Z góry dzięki za pomoc.
Ostatnio zmieniony 13 gru 2017, 16:39 przez Chosse, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sławek549
Posty: 68
Rejestracja: 07 paź 2017, 16:24
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Sławek549 »

Musisz na liście stacji zapisać inną stacje radiową na pozycji której nie chcesz.

Awatar użytkownika
Chosse
Posty: 11
Rejestracja: 19 lis 2017, 21:12
Lokalizacja: Okolice Trójmiasta

Post autor: Chosse »

Czyli nie ma możliwości całkowitego wyczyszczenia danej komórki pamięci stacji? :-|

Awatar użytkownika
Sławek549
Posty: 68
Rejestracja: 07 paź 2017, 16:24
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Sławek549 »

Nie mam autka teraz przy sobie ale spróbuj nacisnąć i przytrzymać daną stacje to może wyskoczy jakieś meni do edycji i kasowania pozycji z listy ulubionych.

Awatar użytkownika
Ari93
Moderator
Posty: 412
Rejestracja: 27 lip 2014, 02:32
Lokalizacja: Starogard Gdański
Generacja Rio: III (UB; 2011-2017)
Wyposażenie: M + Tempomat
Silnik: 1.4 DOHC LPG
Przebieg: 109000
Kolor: Biały
Typ nadwozia: Sedan

Post autor: Ari93 »

Z tego co zauważyłem to nie ma czegoś takiego jak brak stacji, miałem może tylko ok 7 urządzeń ale we wszystkich brak stacji = 87.5MHz czy jaka tam jest najmniejsza częstotliwość. Zapisz tą częstotliwość tak gdzie chcesz "skasować" (pewnie będzie szumieć) i będzie tak jak fabrycznie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wewnętrzne”