W przypadku braku możliwości zalogowania się proszę użyć funkcji przypominania hasła, a w przypadku problemów z przeprowadzeniem tej czynności proszę o kontakt z administracją (link na dole strony) :)
Niestety migracja z phpBB2 na phpBB3 wymusiła taką procedurę dla osób, które nie mogą się zalogować :(
Jednocześnie zachęcam do ponownego uzupełnienia dodatkowych pól w profilach dotyczących szczegółów posiadanego samochodu, ponieważ nie była możliwa ich migracja na nowe forum :(

Nie działa Android Auto.

Bolus74
Posty: 30
Rejestracja: 15 kwie 2017, 22:07
Lokalizacja: Kraków
Generacja Rio: IV (YB; 2017+)
Wyposażenie: XL+ SMK
Silnik: 1.4 CRDI
Przebieg: 46500

Nie działa Android Auto.

Post autor: Bolus74 »

Po ściągnięciu aplikacji na telefon i podłączeniu do samochodu wyskakuje taki komunikat: Błąd komunikacji 8-Oprogramowanie samochodu nie przeszło testów zabezpieczeń Androida Auto.Upewnij się .że data i godzina w samochodzie są ustawione poprawnie i że Usługi Google Play są aktualne. Oczywiście godzina i data są poprawnie ustawione ,próbowałem na innym kablu USB i to samo.Przeinstalowałem aplikacje i jeszcze raz zrobiłem konfiguracje i dalej to samo.Co może być przyczyną?Czy trzeba na service jechać żeby oprogramowanie zaktualizować?
Ostatnio zmieniony 08 sty 2018, 09:06 przez Bolus74, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sławek549
Posty: 68
Rejestracja: 07 paź 2017, 16:24
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: Sławek549 »

Android Auto nie jest w oficjalnym obiegu w Polsce, ale da się to obejść: http://clmag.pl/jak-uruchomic-android-auto-w-polsce/

Bolus74
Posty: 30
Rejestracja: 15 kwie 2017, 22:07
Lokalizacja: Kraków
Generacja Rio: IV (YB; 2017+)
Wyposażenie: XL+ SMK
Silnik: 1.4 CRDI
Przebieg: 46500

Post autor: Bolus74 »

Czytałem to wszystko i z takiegomiejsca ściągałem aplikacje,amimo to niedziała

RoadDriver
Posty: 29
Rejestracja: 25 lis 2017, 21:55
Lokalizacja: Podkarpacie

Post autor: RoadDriver »

Dziwne, mi osobiście działało bez problemów. Jaki model telefonu?

Bolus74
Posty: 30
Rejestracja: 15 kwie 2017, 22:07
Lokalizacja: Kraków
Generacja Rio: IV (YB; 2017+)
Wyposażenie: XL+ SMK
Silnik: 1.4 CRDI
Przebieg: 46500

Post autor: Bolus74 »

Wtedy jak zakładałem ten temat miałem P9 lite ,teraz mam P20lite i działa bezproblemowo

Zablokowany

Wróć do „Problemy i pytania”