W przypadku braku możliwości zalogowania się proszę użyć funkcji przypominania hasła, a w przypadku problemów z przeprowadzeniem tej czynności proszę o kontakt z administracją (link na dole strony) :)
Niestety migracja z phpBB2 na phpBB3 wymusiła taką procedurę dla osób, które nie mogą się zalogować :(
Jednocześnie zachęcam do ponownego uzupełnienia dodatkowych pól w profilach dotyczących szczegółów posiadanego samochodu, ponieważ nie była możliwa ich migracja na nowe forum :(

AutoMapa na karcie SD

Awatar użytkownika
rio_pn
Posty: 238
Rejestracja: 21 kwie 2013, 06:40
Lokalizacja: Wielkopolska

AutoMapa na karcie SD

Post autor: rio_pn »

hello, czy ktoś może już odpalał navi auto mapa z karty SD?

Rafael
Posty: 518
Rejestracja: 12 paź 2016, 20:43
Lokalizacja: DW
Generacja Rio: III (UB; 2011-2017)
Wyposażenie: L
Silnik: 1,25l
Przebieg: 36000
Kolor: Platynowy grafit
Pakiety: Czujniki parkowania, przyciemnione szyby
Tapicerka: Czarno-beżowa
Typ nadwozia: Sedan
Inne auto / jakie?: i10

Post autor: Rafael »

Co prawda nie mam w swojej Rio nawigacji, ale do odpalenia nawigacji Auto Mapa potrzebny jest Windows CE, lub Android. Nawigacja Kia (fabryczna) ma mapy TomTom, więc nie odpalisz nic innego na niej poza mapami TomTom. Mogę się też mylić, ale to są całkowicie inne systemy.

Awatar użytkownika
Rejmi
Posty: 287
Rejestracja: 17 cze 2016, 07:41
Lokalizacja: Lublin

Post autor: Rejmi »

Rafael pisze:Nawigacja Kia (fabryczna) ma mapy TomTom, więc nie odpalisz nic innego na niej poza mapami TomTom. Mogę się też mylić, ale to są całkowicie inne systemy.
możne nie do końca

chodzi raczej o to na jakim systemie jest zrobiona navi fabryczna

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wewnętrzne”