W przypadku braku możliwości zalogowania się proszę użyć funkcji przypominania hasła, a w przypadku problemów z przeprowadzeniem tej czynności proszę o kontakt z administracją (link na dole strony) :)
Niestety migracja z phpBB2 na phpBB3 wymusiła taką procedurę dla osób, które nie mogą się zalogować :(
Jednocześnie zachęcam do ponownego uzupełnienia dodatkowych pól w profilach dotyczących szczegółów posiadanego samochodu, ponieważ nie była możliwa ich migracja na nowe forum :(

Nadkola plastikowe.

marcin8626
Posty: 250
Rejestracja: 30 mar 2013, 20:03
Lokalizacja: Olsztynek

Nadkola plastikowe.

Post autor: marcin8626 »

Czy wy posiadacie nadkola plastikowe w swoich RIO ? U mnie są, ale patrząc na wersje na allegro to nie wszystkie mają. :) Jak oglądałem nową YARIS, to też była goła blacha :) bez osłon.
Ostatnio zmieniony 17 maja 2013, 17:55 przez marcin8626, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
wnuczak
Posty: 306
Rejestracja: 04 kwie 2013, 13:17
Lokalizacja: DJE

Post autor: wnuczak »

ja na 90% nie mam... ale jeszcze sprawdze...

Awatar użytkownika
sunset
Posty: 509
Rejestracja: 20 mar 2013, 11:04
Lokalizacja: Siemianowice

Re: nadkola plastikowe

Post autor: sunset »

marcin8626 pisze:czy wy posiadacie nadkola plastikowe w swoich RIO ? u mnie sa, ale patrząc na wersje na allegro nie wszystkie maja:) jak ogladalem nową YARIS to tez byla goła blacha :) bez osłon
Potwierdzam że mam od nowości - odebrane auta z nadkolami bez żadnych negocjacji z dealerem - po prostu są :-) (przód i tył)
RIO 1.25 CVVT Kappa 85KM @ 121Nm

f0ku5
Administrator
Posty: 1423
Rejestracja: 07 kwie 2013, 18:43
Lokalizacja: Warszawa
Inne auto / jakie?: Kia Ceed 2018 1.4 T-GDi 140 KM

Post autor: f0ku5 »

Z tego co pamietam to ja mam ;)

Martin
Posty: 98
Rejestracja: 25 kwie 2013, 13:20
Lokalizacja: Płock

Post autor: Martin »

No ja też mam :-). Specjalnie się nad tym nigdy nie rozczulałem, ale podczas każdego mycia leję tam ostro wodę z karchera, szczególnie jak są błotem uwalane, czy zimą śniegiem i lodem, więc je widzę, no to znaczy, że są :D.

yeti69
Posty: 139
Rejestracja: 08 maja 2013, 00:27
Lokalizacja: Brzeg

Post autor: yeti69 »

Ja też mam :-)

Adi
Posty: 317
Rejestracja: 19 mar 2013, 10:04
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Adi »

Kazdy to musi miec. A jak ktos nie ma tzn ze dealer zakosil hehe :devil:

Awatar użytkownika
Cichy
VIP
Posty: 1414
Rejestracja: 17 mar 2013, 10:00
Lokalizacja: Podlaskie

Post autor: Cichy »

Oczywiście że są, plastikowe, a jakże, dziwne żeby nie było. ż?

marcin8626
Posty: 250
Rejestracja: 30 mar 2013, 20:03
Lokalizacja: Olsztynek

Post autor: marcin8626 »

to zobacz rio na allegro, goła blacha :) w Yaris tez tak bylo:)

Awatar użytkownika
Cichy
VIP
Posty: 1414
Rejestracja: 17 mar 2013, 10:00
Lokalizacja: Podlaskie

Post autor: Cichy »

A możesz podesłać konkretne linki? Żeby każdy nie musiał tego wertować?

marcin8626
Posty: 250
Rejestracja: 30 mar 2013, 20:03
Lokalizacja: Olsztynek

Post autor: marcin8626 »


Awatar użytkownika
Cichy
VIP
Posty: 1414
Rejestracja: 17 mar 2013, 10:00
Lokalizacja: Podlaskie

Post autor: Cichy »

Kuźwa, aż żal patrzeć. ;-( Tylko weź pod uwagę że to jest używane, pewnie już zdążyli powyciągać.

Awatar użytkownika
jachnyc
Posty: 460
Rejestracja: 17 mar 2013, 18:30
Lokalizacja: Lubin

Post autor: jachnyc »

No tak z prawej strony z przodu to ciężko dopatrzyć się nadkola :-)
Jacek

Awatar użytkownika
Cichy
VIP
Posty: 1414
Rejestracja: 17 mar 2013, 10:00
Lokalizacja: Podlaskie

Post autor: Cichy »

jachnyc pisze:No tak z prawej strony z przodu to ciężko dopatrzyć się nadkola :-)
:D

Martin
Posty: 98
Rejestracja: 25 kwie 2013, 13:20
Lokalizacja: Płock

Post autor: Martin »

W tym samochodzie to brakiem nadkoli najmniej bym się martwił :D.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Problemy i pytania”