W przypadku braku możliwości zalogowania się proszę użyć funkcji przypominania hasła, a w przypadku problemów z przeprowadzeniem tej czynności proszę o kontakt z administracją (link na dole strony) :)
Niestety migracja z phpBB2 na phpBB3 wymusiła taką procedurę dla osób, które nie mogą się zalogować :(
Jednocześnie zachęcam do ponownego uzupełnienia dodatkowych pól w profilach dotyczących szczegółów posiadanego samochodu, ponieważ nie była możliwa ich migracja na nowe forum :(

Zestaw głośnomówiący - przerywanie, krzaki zam. kontaktów.

graby
Posty: 2
Rejestracja: 14 maja 2013, 21:42
Lokalizacja: Radom

Zestaw głośnomówiący - przerywanie, krzaki zam. kontaktów.

Post autor: graby »

Mam w moim autku zestaw głośnomówiący, który mnie bardzo cieszy :)

Niestety niektóre kontakty z telefonu nie przechodzą do radia, tylko jakieś krzaczki.
Zestaw czasami się blokuje i nie da się odebrać, albo rozłącza.

Dodam, iż mam telefonik HTC ONE X.

Może ktoś spotkał się z tym problemem ?
Ostatnio zmieniony 01 sty 2018, 12:55 przez graby, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
jachnyc
Posty: 460
Rejestracja: 17 mar 2013, 18:30
Lokalizacja: Lubin

Re: Zestaw głośnomówiący - przerywanie, krzaki zamiast konta

Post autor: jachnyc »

graby pisze:Mam a moim autku zestaw głośnomówiący, który mnie bardzo cieszy :)

Niestety niektóre kontakty z telefonu nie przechodzą do radia, tylko jakieś krzaczki.
Zestaw czasami się blokuje i nie da się odebrać, albo rozłącza.

Dodam, iż mam telefonik HTC ONE X.

Może ktoś spotkał się z tym problemem ?
Miałem podobne problemy i też z HTC, teraz mam LG i wszystko jest ok. Spróbuj z innym fonem :-) A ha , przypomniałem sobie ż? kontakty w HTC zapisane na karcie sim mi nie wchodziły .
Jacek

marcin8626
Posty: 250
Rejestracja: 30 mar 2013, 20:03
Lokalizacja: Olsztynek

Post autor: marcin8626 »

Kontakty nie mogą mieć polskich znaków, przerabiałem to z xperia:)
Ostatnio zmieniony 17 maja 2013, 17:32 przez marcin8626, łącznie zmieniany 1 raz.

graby
Posty: 2
Rejestracja: 14 maja 2013, 21:42
Lokalizacja: Radom

Post autor: graby »

Przepraszam za brak powitania i jednocześnie dziękuję za pomoc :)

Awatar użytkownika
danyB
Posty: 31
Rejestracja: 23 kwie 2013, 19:30
Lokalizacja: Poznań

Post autor: danyB »

Cześć wszystkim,
mam takie pytanie. Czy mieliście jakiś problem ze sparowaniem telefonu z autem. U mnie pomimo włączonego bluta ani telefon nie widzi auta, ani auto telefonu. Może należy coś jeszcze włączyć. Dodam że mam Smartfon prestigio z androidem 4.1 a kontakty są zapisane w pamięci telefonu a nie na karcie SIM. Jeśli ktoś już przez to przebrną będę wdzięczny za podpowiedź. Z góry dzięki

Awatar użytkownika
jachnyc
Posty: 460
Rejestracja: 17 mar 2013, 18:30
Lokalizacja: Lubin

Post autor: jachnyc »

Nie miałem nigdy problemów , z trzema telefonami wszystko śmigało . Masz w menu radia włączonego bluta ?
A spróbuj też z innym telefonem .
Jacek

Awatar użytkownika
Tedi_19
Posty: 952
Rejestracja: 27 mar 2013, 12:13
Lokalizacja: Chorzów

Post autor: Tedi_19 »

U mnie też nigdy nie było problemów z 4 telefonami z androidem i bez

Awatar użytkownika
Tomash
VIP
Posty: 998
Rejestracja: 17 mar 2013, 09:54
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: Tomash »

Masz włączoną widoczną widoczność w ustawieniach BT?
Serdecznie zapraszam: http://kozackiesamochody.pl

f0ku5
Administrator
Posty: 1413
Rejestracja: 07 kwie 2013, 18:43
Lokalizacja: Warszawa
Inne auto / jakie?: Kia Ceed 2018 1.4 T-GDi 140 KM

Post autor: f0ku5 »

Tomash pisze:Masz włączoną widoczną widoczność w ustawieniach BT?
To na 99% jego problem ;)
Upierdliwe to w Androidzie jak cholera. Aczkolwiek nawet jak ma to wyłączone to telefon powinien zobaczyć samochód.

Awatar użytkownika
mala_su
Posty: 307
Rejestracja: 19 mar 2013, 14:52
Lokalizacja: Tarchomin

Post autor: mala_su »

mi pomimo sparowania i wlaczenia BT musze klikac na ta widocznosc dla innych urzadzen i to iles tam sekund jest, nie wiem czy da sie ustawic zeby stale bylo widoczne?

f0ku5
Administrator
Posty: 1413
Rejestracja: 07 kwie 2013, 18:43
Lokalizacja: Warszawa
Inne auto / jakie?: Kia Ceed 2018 1.4 T-GDi 140 KM

Post autor: f0ku5 »

Jak juz jest sparowane to z tego co pamietam nie trzeba. Ta widocznosc jest tylko do parowania.

Awatar użytkownika
Tomash
VIP
Posty: 998
Rejestracja: 17 mar 2013, 09:54
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: Tomash »

mala_su pisze:mi pomimo sparowania i wlaczenia BT musze klikac na ta widocznosc dla innych urzadzen i to iles tam sekund jest, nie wiem czy da sie ustawic zeby stale bylo widoczne?
Da się. W ustawieniach Bluetooth musisz przycisnąć ikonkę "więcej" (jeden z trzech klawiszy systemowych) i tam będzie "Czas widoczności". Dalej nie muszę tłumaczyć?
Serdecznie zapraszam: http://kozackiesamochody.pl

Awatar użytkownika
mala_su
Posty: 307
Rejestracja: 19 mar 2013, 14:52
Lokalizacja: Tarchomin

Post autor: mala_su »

a jest widoczne zawsze, zobacze czy teraz bedzie z automatu laczyl :)

Adi
Posty: 317
Rejestracja: 19 mar 2013, 10:04
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Adi »

U mnie tez zadnego problemu nie bylo z 3 telefonami (2 z Androidem, 1 z Windowsem Phone).
Denerwuje mnie tylko to, ze jak ktos dzwoni to wyswietla sie sam numer telefonu bez opisu czyj to nr :-/

Awatar użytkownika
shibby86
Posty: 183
Rejestracja: 18 mar 2013, 08:13
Lokalizacja: Bedzin

Post autor: shibby86 »

Adi pisze:U mnie tez zadnego problemu nie bylo z 3 telefonami (2 z Androidem, 1 z Windowsem Phone).
Denerwuje mnie tylko to, ze jak ktos dzwoni to wyswietla sie sam numer telefonu bez opisu czyj to nr :-/
sprawdz tak zeby zapisac ten numer na karcie sim to wtedy sie wyswietla :) Przynajmniej u mnie :)

Zablokowany

Wróć do „Problemy i pytania”