Zamknięty przez: Cichy
2018-01-01, 12:52
Zestaw głośnomówiący - przerywanie, krzaki zam. kontaktów.
Autor Wiadomość
 graby 

Informacje
Wyposażenie: L
Silnik: 1.4
Przebieg: 5000
Kolor: czarny
Typ nadwozia: 5
Dołączył: 14 Maj 2013
Posty: 2
Skąd: Radom
 #1  Wysłany: 2013-05-17, 16:54   Zestaw głośnomówiący - przerywanie, krzaki zam. kontaktów.

Mam w moim autku zestaw głośnomówiący, który mnie bardzo cieszy :)

Niestety niektóre kontakty z telefonu nie przechodzą do radia, tylko jakieś krzaczki.
Zestaw czasami się blokuje i nie da się odebrać, albo rozłącza.

Dodam, iż mam telefonik HTC ONE X.

Może ktoś spotkał się z tym problemem ?
Ostatnio zmieniony przez Cichy 2018-01-01, 12:55, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
     
 jachnyc 


Informacje
Wyposażenie: XL
Silnik: 1.4
Kolor: Srebrny
Typ nadwozia: Sedan
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 17 Mar 2013
Posty: 460
Skąd: Lubin
 #2  Wysłany: 2013-05-17, 17:05   Re: Zestaw głośnomówiący - przerywanie, krzaki zamiast konta

graby napisał/a:
Mam a moim autku zestaw głośnomówiący, który mnie bardzo cieszy :)

Niestety niektóre kontakty z telefonu nie przechodzą do radia, tylko jakieś krzaczki.
Zestaw czasami się blokuje i nie da się odebrać, albo rozłącza.

Dodam, iż mam telefonik HTC ONE X.

Może ktoś spotkał się z tym problemem ?

Miałem podobne problemy i też z HTC, teraz mam LG i wszystko jest ok. Spróbuj z innym fonem :-) A ha , przypomniałem sobie ??? kontakty w HTC zapisane na karcie sim mi nie wchodziły .
--------------------
Jacek
 
 
     
 marcin8626 

Informacje
Wyposażenie: L
Silnik: 1.2
Przebieg: 43000
Kolor: biały
Typ nadwozia: 5D
Dołączył: 30 Mar 2013
Posty: 250
Skąd: Olsztynek
 #3  Wysłany: 2013-05-17, 17:18   

Kontakty nie mogą mieć polskich znaków, przerabiałem to z xperia:)
Ostatnio zmieniony przez Cichy 2013-05-17, 18:32, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
     
 graby 

Informacje
Wyposażenie: L
Silnik: 1.4
Przebieg: 5000
Kolor: czarny
Typ nadwozia: 5
Dołączył: 14 Maj 2013
Posty: 2
Skąd: Radom
 #4  Wysłany: 2013-05-18, 22:37   

Przepraszam za brak powitania i jednocześnie dziękuję za pomoc :)
 
 
     
 danyB 


Informacje
Wyposażenie: XL
Silnik: 1.2
Kolor: brązowy
Tapicerka: brąz
Typ nadwozia: 5d
Wiek: 36
Dołączył: 23 Kwi 2013
Posty: 31
Skąd: Poznań
 #5  Wysłany: 2013-09-19, 12:27   

Cześć wszystkim,
mam takie pytanie. Czy mieliście jakiś problem ze sparowaniem telefonu z autem. U mnie pomimo włączonego bluta ani telefon nie widzi auta, ani auto telefonu. Może należy coś jeszcze włączyć. Dodam że mam Smartfon prestigio z androidem 4.1 a kontakty są zapisane w pamięci telefonu a nie na karcie SIM. Jeśli ktoś już przez to przebrną będę wdzięczny za podpowiedź. Z góry dzięki
 
 
     
 jachnyc 


Informacje
Wyposażenie: XL
Silnik: 1.4
Kolor: Srebrny
Typ nadwozia: Sedan
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 17 Mar 2013
Posty: 460
Skąd: Lubin
 #6  Wysłany: 2013-09-19, 13:02   

Nie miałem nigdy problemów , z trzema telefonami wszystko śmigało . Masz w menu radia włączonego bluta ?
A spróbuj też z innym telefonem .
--------------------
Jacek
 
 
     
 Tedi_19 


Informacje
Wyposażenie: XL
Silnik: 1.4 DOHC CVVT 109KM
Przebieg: 55000
Kolor: Wendy Brown
Pakiety: Klima A + Alarm + Czujniki cofania + Tempomat
Tapicerka: Ciemna
Typ nadwozia: Sedan
Inne auto / jakie?: Fiesta MK6 1.4 TDCI
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 27 Mar 2013
Posty: 952
Skąd: Chorzów
 #7  Wysłany: 2013-09-19, 13:28   

U mnie też nigdy nie było problemów z 4 telefonami z androidem i bez
--------------------

 
 
     
 Tomash 
Administrator


Informacje
Wyposażenie: L
Silnik: 1.2
Kolor: Wendy Brown
Pakiety: -
Tapicerka: DCM beżowa
Typ nadwozia: Hatchback 5d
Pomógł: 1 raz
Wiek: 21
Dołączył: 17 Mar 2013
Posty: 998
Skąd: Siemianowice
 #8  Wysłany: 2013-09-19, 15:36   

Masz włączoną widoczną widoczność w ustawieniach BT?
--------------------
Serdecznie zapraszam: http://kozackiesamochody.pl
 
 
     
 f0ku5 
Administrator

Informacje
Inne auto / jakie?: Kia Ceed 2019 HB 1.4 T-GDI
Pomógł: 3 razy
Wiek: 30
Dołączył: 07 Kwi 2013
Posty: 1388
Skąd: Warszawa
 #9  Wysłany: 2013-09-19, 19:25   

Tomash napisał/a:
Masz włączoną widoczną widoczność w ustawieniach BT?
To na 99% jego problem ;)
Upierdliwe to w Androidzie jak cholera. Aczkolwiek nawet jak ma to wyłączone to telefon powinien zobaczyć samochód.
 
 
     
 mala_su 
mala_su


Informacje
Wyposażenie: L AUTOMAT
Silnik: 1,4 DOHC CVVT 109KM
Przebieg: 30000
Kolor: platinium graphite
Pakiety: navi,czujniki,kamerka
Tapicerka: black
Typ nadwozia: 5d
Inne auto / jakie?: Fiat Seicento, Daewoo Matiz
Wiek: 32
Dołączyła: 19 Mar 2013
Posty: 307
Skąd: Tarchomin
 #10  Wysłany: 2013-09-19, 19:32   

mi pomimo sparowania i wlaczenia BT musze klikac na ta widocznosc dla innych urzadzen i to iles tam sekund jest, nie wiem czy da sie ustawic zeby stale bylo widoczne?
 
 
     
 f0ku5 
Administrator

Informacje
Inne auto / jakie?: Kia Ceed 2019 HB 1.4 T-GDI
Pomógł: 3 razy
Wiek: 30
Dołączył: 07 Kwi 2013
Posty: 1388
Skąd: Warszawa
 #11  Wysłany: 2013-09-19, 19:55   

Jak juz jest sparowane to z tego co pamietam nie trzeba. Ta widocznosc jest tylko do parowania.
 
 
     
 Tomash 
Administrator


Informacje
Wyposażenie: L
Silnik: 1.2
Kolor: Wendy Brown
Pakiety: -
Tapicerka: DCM beżowa
Typ nadwozia: Hatchback 5d
Pomógł: 1 raz
Wiek: 21
Dołączył: 17 Mar 2013
Posty: 998
Skąd: Siemianowice
 #12  Wysłany: 2013-09-19, 20:19   

mala_su napisał/a:
mi pomimo sparowania i wlaczenia BT musze klikac na ta widocznosc dla innych urzadzen i to iles tam sekund jest, nie wiem czy da sie ustawic zeby stale bylo widoczne?
Da się. W ustawieniach Bluetooth musisz przycisnąć ikonkę "więcej" (jeden z trzech klawiszy systemowych) i tam będzie "Czas widoczności". Dalej nie muszę tłumaczyć?
--------------------
Serdecznie zapraszam: http://kozackiesamochody.pl
 
 
     
 mala_su 
mala_su


Informacje
Wyposażenie: L AUTOMAT
Silnik: 1,4 DOHC CVVT 109KM
Przebieg: 30000
Kolor: platinium graphite
Pakiety: navi,czujniki,kamerka
Tapicerka: black
Typ nadwozia: 5d
Inne auto / jakie?: Fiat Seicento, Daewoo Matiz
Wiek: 32
Dołączyła: 19 Mar 2013
Posty: 307
Skąd: Tarchomin
 #13  Wysłany: 2013-09-20, 08:43   

a jest widoczne zawsze, zobacze czy teraz bedzie z automatu laczyl :)
 
 
     
 Adi 

Informacje
Wyposażenie: wersja L
Silnik: 1.4
Przebieg: 66000
Kolor: biały
Tapicerka: ciemna
Typ nadwozia: sedan
Generacja Rio: III (UB; 2011-2017)
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Mar 2013
Posty: 317
Skąd: Warszawa
 #14  Wysłany: 2013-09-20, 12:48   

U mnie tez zadnego problemu nie bylo z 3 telefonami (2 z Androidem, 1 z Windowsem Phone).
Denerwuje mnie tylko to, ze jak ktos dzwoni to wyswietla sie sam numer telefonu bez opisu czyj to nr :-/
 
 
     
 shibby86 
Shibby


Informacje
Wyposażenie: XL
Silnik: 1.4
Przebieg: 76000
Kolor: black
Typ nadwozia: Sedan
Wiek: 33
Dołączył: 18 Mar 2013
Posty: 183
Skąd: Bedzin
 #15  Wysłany: 2013-09-20, 13:48   

Adi napisał/a:
U mnie tez zadnego problemu nie bylo z 3 telefonami (2 z Androidem, 1 z Windowsem Phone).
Denerwuje mnie tylko to, ze jak ktos dzwoni to wyswietla sie sam numer telefonu bez opisu czyj to nr :-/

sprawdz tak zeby zapisac ten numer na karcie sim to wtedy sie wyswietla :) Przynajmniej u mnie :)
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 2 
Zasady Postowania Opcje
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

 
Jumpbox
Skocz do:  


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme Abreo_LoteQ Created by Phantom © 2008-2009

Serwis korzysta z plików cookies zgodnie z polityka cookies. Możesz okreœlić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przegladarce.




Wszystkie czasy w strefie UTC + 1
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 30