W przypadku braku możliwości zalogowania się proszę użyć funkcji przypominania hasła, a w przypadku problemów z przeprowadzeniem tej czynności proszę o kontakt z administracją (link na dole strony) :)
Niestety migracja z phpBB2 na phpBB3 wymusiła taką procedurę dla osób, które nie mogą się zalogować :(
Jednocześnie zachęcam do ponownego uzupełnienia dodatkowych pól w profilach dotyczących szczegółów posiadanego samochodu, ponieważ nie była możliwa ich migracja na nowe forum :(

Jak włączyć tempomat ?

bartek1922
Posty: 9
Rejestracja: 09 gru 2013, 18:19
Lokalizacja: Gołańcz

Jak włączyć tempomat ?

Post autor: bartek1922 »

Witam, zakupiłem kia rio 2012 w full opcji :)
I mam do was pytanko, jak się włącza tempomat ? Proszę o dokładny opis :)
Dzięki, pozdrawiam :D
Bartek ;)

Awatar użytkownika
Tomash
VIP
Posty: 998
Rejestracja: 17 mar 2013, 09:54
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: Tomash »

Cześć :!:
Najpierw pytanko: masz taką kierownicę?
Obrazek
Serdecznie zapraszam: http://kozackiesamochody.pl

Awatar użytkownika
JustynA
VIP
Posty: 339
Rejestracja: 19 mar 2013, 21:09
Lokalizacja: Hajnówka/Białystok

Post autor: JustynA »

W Polsce nawet w opcji full wypas nie da się uruchomić tempomatu , jeśli nie masz odpowiedniej kierownicy :)
Więcej tutaj -> http://kiario.com.pl/viewtopic.php?t=239

bartek1922
Posty: 9
Rejestracja: 09 gru 2013, 18:19
Lokalizacja: Gołańcz

Post autor: bartek1922 »

No niestety instrukcję mam w języku niemieckim :/

tak, właśnie taką mam kierownicę :)
Bartek ;)

Awatar użytkownika
Tomash
VIP
Posty: 998
Rejestracja: 17 mar 2013, 09:54
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: Tomash »

Tak więc gdy już jedziesz z prędkością, którą chcesz utrzymać klikasz górny przycisk po prawej stronie. Plusem i minusem dodajesz i odejmujesz zadaną prędkość. Tempomat wyłączasz przyciskiem dolnym lub naciskając hamulec tudzież pedał gazu.
Serdecznie zapraszam: http://kozackiesamochody.pl

bartek1922
Posty: 9
Rejestracja: 09 gru 2013, 18:19
Lokalizacja: Gołańcz

Post autor: bartek1922 »

A może ktoś chętny na Rio ? :)
Bartek ;)

marcin8626
Posty: 250
Rejestracja: 30 mar 2013, 20:03
Lokalizacja: Olsztynek

Post autor: marcin8626 »

juz chcesz sprzedac? daj fotki i cene :)

bartek1922
Posty: 9
Rejestracja: 09 gru 2013, 18:19
Lokalizacja: Gołańcz

Post autor: bartek1922 »

Zapraszam GG 4712639 :)
Fotki wyślę i resztę info na gg ;)
Bartek ;)

Awatar użytkownika
Tomash
VIP
Posty: 998
Rejestracja: 17 mar 2013, 09:54
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: Tomash »

Nie ma potajemnych przekrętów. dodaj w dziale giełda stosownego posta ;-)
Serdecznie zapraszam: http://kozackiesamochody.pl

bartek1922
Posty: 9
Rejestracja: 09 gru 2013, 18:19
Lokalizacja: Gołańcz

Post autor: bartek1922 »

żadnych przekrętów :) autko sprowadzone z niemiec z porysowanymi drzwiami :) (delikatnie) byłem z nią na serwisie i nie wykryto innych wad lakierniczych :)
Auto naprawdę super wyposażone :) Grzane siedzenia, kierownica :D

http://img31.otofotki.pl/ye610_DSCF0499.JPG.html
Bartek ;)

Awatar użytkownika
Tomash
VIP
Posty: 998
Rejestracja: 17 mar 2013, 09:54
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: Tomash »

Dobra, to załącz temat na giełdzie forumowej, tam więcej osób zainteresowanych zajrzy ;)
Serdecznie zapraszam: http://kozackiesamochody.pl

bartek1922
Posty: 9
Rejestracja: 09 gru 2013, 18:19
Lokalizacja: Gołańcz

Post autor: bartek1922 »

Za parę dni ją wystawimy ;)
i wtedy podam wam link do aukcji ;)
Podoba się ? :D
Bartek ;)

Awatar użytkownika
Tomash
VIP
Posty: 998
Rejestracja: 17 mar 2013, 09:54
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: Tomash »

Szczerze to wygląda cudownie, ale pewnie coś ta druga strona może się różnić pewnie, albo jej nie ma wcale ;D
Serdecznie zapraszam: http://kozackiesamochody.pl

bartek1922
Posty: 9
Rejestracja: 09 gru 2013, 18:19
Lokalizacja: Gołańcz

Post autor: bartek1922 »

Aukcja powinna być nie długo ;)
Sobie zobaczycie i ocenicie :)
niestety nie mogę dodać zdjęcia nie wiem czemu :/
Bartek ;)

czerwo
Posty: 1049
Rejestracja: 20 cze 2013, 11:02
Lokalizacja: Katowice

Post autor: czerwo »

Tomash pisze:Tak więc gdy już jedziesz z prędkością, którą chcesz utrzymać klikasz górny przycisk po prawej stronie. Plusem i minusem dodajesz i odejmujesz zadaną prędkość. Tempomat wyłączasz przyciskiem dolnym lub naciskając hamulec tudzież pedał gazu.
Tempomat można wyłączyć przyciskiem lub pedałem hamulca lub sprzęgła.
Po dodaniu gazu auto przyspieszy ale po puszczeniu wróci do zadanej prędkości.

Zablokowany

Wróć do „Problemy i pytania”