Zamknięty przez: Cichy
2018-01-01, 12:51
Fabryczne radio - kod.
Autor Wiadomość
 oostrowski 

Informacje
Wyposażenie: L, automat
Silnik: 1,4 DOHC
Kolor: czekoladowy
Typ nadwozia: 5D hatchback
Inne auto / jakie?: Mondeo i drugie Mondeo
Dołączył: 20 Mar 2013
Posty: 36
Skąd: Wrocław
 #1  Wysłany: 2013-03-20, 10:44   Fabryczne radio - kod.

Czy do tego radia jest potrzebny kod?
Jak kody przy kupnie nie dostałem, ale zapytać zawsze warto przed odłączeniem akumulatora :)
Ostatnio zmieniony przez Cichy 2013-03-24, 19:01, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
     
 sunset 


Informacje
Wyposażenie: M + dodatki
Silnik: 1.2 CVVT
Kolor: CHESTNUT - BROWN
Pakiety: klima, czujniki, podłokietnik, alufelgi
Tapicerka: BLACK
Typ nadwozia: 5D
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 20 Mar 2013
Posty: 509
Skąd: Siemianowice
 #2  Wysłany: 2013-03-21, 15:29   

gdyby ktoś znalazł jakieś kody, kombinacje klawiszy, ukryte funkcje - podzielcie się :-)
 
 
     
 Adi 

Informacje
Wyposażenie: wersja L
Silnik: 1.4
Przebieg: 66000
Kolor: biały
Tapicerka: ciemna
Typ nadwozia: sedan
Generacja Rio: III (UB; 2011-2017)
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 19 Mar 2013
Posty: 317
Skąd: Warszawa
 #3  Wysłany: 2013-03-21, 20:28   

Przy odbiorze auta z salonu pytalem o kod do radia to powiedzili mi, ze nie ma kodu. Nie wiem, nie sprawdzalem. Wydaje mi sie, ze nic sie nie stanie z radiem po wyjeciu akumulatora. Trzeba bedzie tylko na nowo ustawic opcje i zaprogramowac stacje i to tyle - ale moge sie mylic.
 
 
     
 J23 


Informacje
Wyposażenie: M
Silnik: 1.4 MT
Kolor: Biały
Pakiety: AC
Tapicerka: Black
Typ nadwozia: HB 3
Inne auto / jakie?: Kia Optima JF 2.0 CVVL/Getz 1.3
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 22 Maj 2013
Posty: 161
Skąd: Kielce
 #4  Wysłany: 2013-10-05, 13:52   

W tych radyjkach nie ma kodu. Miałem przez kilka dni odłączony akumulator i radyjko normalnie zagrało.
 
 
     
 Tedi_19 


Informacje
Wyposażenie: XL
Silnik: 1.4 DOHC CVVT 109KM
Przebieg: 55000
Kolor: Wendy Brown
Pakiety: Klima A + Alarm + Czujniki cofania + Tempomat
Tapicerka: Ciemna
Typ nadwozia: Sedan
Inne auto / jakie?: Fiesta MK6 1.4 TDCI
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 27 Mar 2013
Posty: 952
Skąd: Chorzów
 #5  Wysłany: 2013-10-05, 14:48   

Ja miałem odpięty aku jak robiłem ten tempomat i nie trzeba kodu. Nawet pamięta ustawienia radia
--------------------

 
 
     
 J23 


Informacje
Wyposażenie: M
Silnik: 1.4 MT
Kolor: Biały
Pakiety: AC
Tapicerka: Black
Typ nadwozia: HB 3
Inne auto / jakie?: Kia Optima JF 2.0 CVVL/Getz 1.3
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 22 Maj 2013
Posty: 161
Skąd: Kielce
 #6  Wysłany: 2013-10-05, 16:20   

Tedi, przez to, że odświeżyłeś temat pozwolę sobie dopisać trochę - kod pewnie jest, ale po prostu dopóki auto nie wyczuje, że siedzi w innym aucie (inny VIN) będzie po prostu normalnie grało. Ale zamianha do innego Rio raczej się nie uda ;].
 
 
     
 yeti69 

Informacje
Wyposażenie: L
Silnik: 1,2
Kolor: Fresh Beige
Tapicerka: Jasna
Typ nadwozia: 5d
Inne auto / jakie?: Mazda 6 III
Wiek: 25
Dołączył: 08 Maj 2013
Posty: 139
Skąd: Brzeg
 #7  Wysłany: 2013-10-05, 16:53   

Nie ma kodu na 100% info sprawdzone przez samego mnie;)
 
 
     
 Tedi_19 


Informacje
Wyposażenie: XL
Silnik: 1.4 DOHC CVVT 109KM
Przebieg: 55000
Kolor: Wendy Brown
Pakiety: Klima A + Alarm + Czujniki cofania + Tempomat
Tapicerka: Ciemna
Typ nadwozia: Sedan
Inne auto / jakie?: Fiesta MK6 1.4 TDCI
Pomógł: 3 razy
Dołączył: 27 Mar 2013
Posty: 952
Skąd: Chorzów
 #8  Wysłany: 2013-10-05, 18:54   

NIe ma kodu bo w innych autach wystarczyło wypiąć aku i trzeba było wpisać kod , tak mam w mojej fieście i w polo tak było
--------------------

 
 
     
 yeti69 

Informacje
Wyposażenie: L
Silnik: 1,2
Kolor: Fresh Beige
Tapicerka: Jasna
Typ nadwozia: 5d
Inne auto / jakie?: Mazda 6 III
Wiek: 25
Dołączył: 08 Maj 2013
Posty: 139
Skąd: Brzeg
 #9  Wysłany: 2013-10-05, 22:27   

Ja mam u siebie radio z innego Rio i problemu nue bylo;)
 
 
     
 J23 


Informacje
Wyposażenie: M
Silnik: 1.4 MT
Kolor: Biały
Pakiety: AC
Tapicerka: Black
Typ nadwozia: HB 3
Inne auto / jakie?: Kia Optima JF 2.0 CVVL/Getz 1.3
Pomógł: 1 raz
Wiek: 32
Dołączył: 22 Maj 2013
Posty: 161
Skąd: Kielce
 #10  Wysłany: 2013-10-06, 12:27   

Yeti, a to mnie zaskoczyłeś o-o . Rozumiem, że kupiłeś na np. Allegro i zagrało? Trochę niecodzienny widok w dzisiejszych czasach, ale dobrze wiedzieć ;].
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi  
Zasady Postowania Opcje
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

 
Jumpbox
Skocz do:  


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme Abreo_LoteQ Created by Phantom © 2008-2009

Serwis korzysta z plików cookies zgodnie z polityka cookies. Możesz okreœlić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przegladarce.




Wszystkie czasy w strefie UTC + 1
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 23