W przypadku braku możliwości zalogowania się proszę użyć funkcji przypominania hasła, a w przypadku problemów z przeprowadzeniem tej czynności proszę o kontakt z administracją (link na dole strony) :)
Niestety migracja z phpBB2 na phpBB3 wymusiła taką procedurę dla osób, które nie mogą się zalogować :(
Jednocześnie zachęcam do ponownego uzupełnienia dodatkowych pól w profilach dotyczących szczegółów posiadanego samochodu, ponieważ nie była możliwa ich migracja na nowe forum :(

Fabryczne radio - kod.

oostrowski
Posty: 36
Rejestracja: 20 mar 2013, 10:08
Lokalizacja: Wrocław

Fabryczne radio - kod.

Post autor: oostrowski »

Czy do tego radia jest potrzebny kod?
Jak kody przy kupnie nie dostałem, ale zapytać zawsze warto przed odłączeniem akumulatora :)
Ostatnio zmieniony 24 mar 2013, 19:01 przez oostrowski, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
sunset
Posty: 509
Rejestracja: 20 mar 2013, 11:04
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: sunset »

gdyby ktoś znalazł jakieś kody, kombinacje klawiszy, ukryte funkcje - podzielcie się :-)

Adi
Posty: 317
Rejestracja: 19 mar 2013, 10:04
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Adi »

Przy odbiorze auta z salonu pytalem o kod do radia to powiedzili mi, ze nie ma kodu. Nie wiem, nie sprawdzalem. Wydaje mi sie, ze nic sie nie stanie z radiem po wyjeciu akumulatora. Trzeba bedzie tylko na nowo ustawic opcje i zaprogramowac stacje i to tyle - ale moge sie mylic.

Awatar użytkownika
J23
Posty: 161
Rejestracja: 22 maja 2013, 21:11
Lokalizacja: Kielce

Post autor: J23 »

W tych radyjkach nie ma kodu. Miałem przez kilka dni odłączony akumulator i radyjko normalnie zagrało.

Awatar użytkownika
Tedi_19
Posty: 952
Rejestracja: 27 mar 2013, 12:13
Lokalizacja: Chorzów

Post autor: Tedi_19 »

Ja miałem odpięty aku jak robiłem ten tempomat i nie trzeba kodu. Nawet pamięta ustawienia radia

Awatar użytkownika
J23
Posty: 161
Rejestracja: 22 maja 2013, 21:11
Lokalizacja: Kielce

Post autor: J23 »

Tedi, przez to, że odświeżyłeś temat pozwolę sobie dopisać trochę - kod pewnie jest, ale po prostu dopóki auto nie wyczuje, że siedzi w innym aucie (inny VIN) będzie po prostu normalnie grało. Ale zamianha do innego Rio raczej się nie uda ;].

yeti69
Posty: 139
Rejestracja: 08 maja 2013, 00:27
Lokalizacja: Brzeg

Post autor: yeti69 »

Nie ma kodu na 100% info sprawdzone przez samego mnie;)

Awatar użytkownika
Tedi_19
Posty: 952
Rejestracja: 27 mar 2013, 12:13
Lokalizacja: Chorzów

Post autor: Tedi_19 »

NIe ma kodu bo w innych autach wystarczyło wypiąć aku i trzeba było wpisać kod , tak mam w mojej fieście i w polo tak było

yeti69
Posty: 139
Rejestracja: 08 maja 2013, 00:27
Lokalizacja: Brzeg

Post autor: yeti69 »

Ja mam u siebie radio z innego Rio i problemu nue bylo;)

Awatar użytkownika
J23
Posty: 161
Rejestracja: 22 maja 2013, 21:11
Lokalizacja: Kielce

Post autor: J23 »

Yeti, a to mnie zaskoczyłeś o-o . Rozumiem, że kupiłeś na np. Allegro i zagrało? Trochę niecodzienny widok w dzisiejszych czasach, ale dobrze wiedzieć ;].

Zablokowany

Wróć do „Problemy i pytania”