W przypadku braku możliwości zalogowania się proszę użyć funkcji przypominania hasła, a w przypadku problemów z przeprowadzeniem tej czynności proszę o kontakt z administracją (link na dole strony) :)
Niestety migracja z phpBB2 na phpBB3 wymusiła taką procedurę dla osób, które nie mogą się zalogować :(
Jednocześnie zachęcam do ponownego uzupełnienia dodatkowych pól w profilach dotyczących szczegółów posiadanego samochodu, ponieważ nie była możliwa ich migracja na nowe forum :(

Box dachowy.

Awatar użytkownika
krzysztofek
Posty: 195
Rejestracja: 24 lut 2014, 01:34
Lokalizacja: Rabka-Zdrój

Box dachowy.

Post autor: krzysztofek »

Kochani mam takie pytanie może ktoś z Was siedzi w temacie albo go już przerabiał. Muszę kupić box dachowy na wczasy i nie wiem co wybrać na pewno musi mieć 160cm w środku minimum bo tyle maja długości moje wędki dobrze by było coby był w miarę szeroki. Bagażnik już wybrałem będzie to ten http://goliat.com.pl/bagaznik-dachowy-t ... ,6981,5377 .Patrzyłem też na boxy, ale ceny thule powalają i to już nie na kolana, ale przynajmniej 2 metry poniżej gruntu :P Znacie jakieś inne w miarę dobre marki boxów, ale w przystępnej cenie ?
Za wszelkie sugestie z góry dziękuję :)
Ostatnio zmieniony 16 gru 2017, 09:56 przez krzysztofek, łącznie zmieniany 1 raz.

czerwo
Posty: 1049
Rejestracja: 20 cze 2013, 11:02
Lokalizacja: Katowice

Post autor: czerwo »

Taurus troszkę tańsze i dość dobre

sadam
Posty: 31
Rejestracja: 19 mar 2014, 09:37
Lokalizacja: Sulejówek

Post autor: sadam »

Nie korzystałem nigdy z takich rozwiązań, ale może warto poszukać takiej firmy wypożyczalnia boxów

Awatar użytkownika
krzysztofek
Posty: 195
Rejestracja: 24 lut 2014, 01:34
Lokalizacja: Rabka-Zdrój

Post autor: krzysztofek »

sadam pisze:Nie korzystałem nigdy z takich rozwiązań, ale może warto poszukać takiej firmy wypożyczalnia boxów
Wypożyczalnia nie wchodzi w grę bo box będzie używany częsciej niż 1 raz w roku więc się nie opłaca :), ale dziękuje za informację :)

czerwo
Posty: 1049
Rejestracja: 20 cze 2013, 11:02
Lokalizacja: Katowice

Post autor: czerwo »

Jeszcze zobacz interpack chyba tak się to pisze.

Awatar użytkownika
krzysztofek
Posty: 195
Rejestracja: 24 lut 2014, 01:34
Lokalizacja: Rabka-Zdrój

Post autor: krzysztofek »

Dziś nadszedł ten dzień KIKI dostała powiększenie przestrzeni bagażowej w postaci bagażnika dachowego i boxu. Bagażnik Thule z belkami wingbar trzeba uważac przy dokręcaniu ja przesadziłem lekko wgiąłem ale tylko ja to widzę :P (płakać nie będę życie... ) Box taurus 195cm. całość widac na fotkach. Ten ten w tej koszulce to ja :)
Zdjęcia by Żona ma :)
Załączniki
11257699_1581825628743290_2121712527_n.jpg
11255135_1581825655409954_937777122_n.jpg
11225980_1581825618743291_786156723_n.jpg
Ostatnio zmieniony 09 maja 2015, 07:21 przez krzysztofek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rio3 Kex
Posty: 134
Rejestracja: 27 maja 2014, 22:15
Lokalizacja: Łódż

Post autor: Rio3 Kex »

o-o Wędki będą miały super wygodę.
Tylko nie jeżdzij za szybko,bo możesz odfrunąć.
A tak na poważnie .Fajna sprawa.

Awatar użytkownika
Tedi_19
Posty: 952
Rejestracja: 27 mar 2013, 12:13
Lokalizacja: Chorzów

Post autor: Tedi_19 »

No super też planuje kupić dokładnie ten sam tylko carbon. A masz ten otwierany z jednej czy z obu stronż

Awatar użytkownika
krzysztofek
Posty: 195
Rejestracja: 24 lut 2014, 01:34
Lokalizacja: Rabka-Zdrój

Post autor: krzysztofek »

Tedi_19 pisze:No super też planuje kupić dokładnie ten sam tylko carbon. A masz ten otwierany z jednej czy z obu stronż
Niestety otwierany jest tylko na jedna stronę od pasażera na kierowcę. Trzy punktowy zamek z jednym kluczem jak nie zamkniesz jak ma być to klucza nie wyjmiesz. Zastanawiałem się nad dwustronnie otwieranym ale tak raz że z Taurusa nie mieli dwa tydzień czekania na ściągnięcie plus 400zł więcej uważam że za drogo jak za możliwość otwierania go w dwie strony. Box i tak udało mi się kupić w przyzwoitej cenie. Mój box to TAURUS Xstream 2 450. Trochę się bałem że box o długości zewnętrznej 195cm będzie dziwnie wyglądał że za długi będzie a tu przymierzyliśmy i kurde przyzwoicie to wygląda :)

Awatar użytkownika
Tedi_19
Posty: 952
Rejestracja: 27 mar 2013, 12:13
Lokalizacja: Chorzów

Post autor: Tedi_19 »

Nie no rewelka ja już dawno bym se kupił ale cały czas Ciule(Thule) mi odpisywało że łapy od 5d nie pasują do sedana. Wiec narobiłem wije w firmie i co sie okazało że jak skończyły się ferie zimowe to i się pokazał zestaw mocujący na Thule do sedana no i oczywiście ten sam co do 5d :devil: (ale wcześniej mi odpisali 5 maili że żaden zestaw z innego modelu nie pasuje itd, ze z rosyjskich K2 i K3 tez nie pasuje its sranie w banie). Teraz dopiero kupię na przyszłą zimę :P

czerwo
Posty: 1049
Rejestracja: 20 cze 2013, 11:02
Lokalizacja: Katowice

Post autor: czerwo »

Zawsze możesz spróbować przymierzyć mój z thule i zobaczysz czy pasuje, daleko nie masz :P

Awatar użytkownika
Tedi_19
Posty: 952
Rejestracja: 27 mar 2013, 12:13
Lokalizacja: Chorzów

Post autor: Tedi_19 »

Dzięki jak coś mam Ciebie na uwadze :-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zewnętrzne”