W przypadku braku możliwości zalogowania się proszę użyć funkcji przypominania hasła, a w przypadku problemów z przeprowadzeniem tej czynności proszę o kontakt z administracją (link na dole strony) :)
Niestety migracja z phpBB2 na phpBB3 wymusiła taką procedurę dla osób, które nie mogą się zalogować :(
Jednocześnie zachęcam do ponownego uzupełnienia dodatkowych pól w profilach dotyczących szczegółów posiadanego samochodu, ponieważ nie była możliwa ich migracja na nowe forum :(

Stacja multimedialna.

Awatar użytkownika
mala_su
Posty: 307
Rejestracja: 19 mar 2013, 14:52
Lokalizacja: Tarchomin

Stacja multimedialna.

Post autor: mala_su »

Może kogoś to zainteresuje, ja w swoim Rio wymieniłam radyjko na stacje multimedialna, nie lubie kabli od nawigacji zwisujących, a często korzystam, dlatego zdecydowałam sie na wbudowaną. Koszt 2500zl. Chińszczyzna marki Witson W2-D9583K. Co to potrafi? Ma duzy 7 calowy ekran, odtwarza pliki z telefonu po BT, z pendrive'a, z karty micro sd, ma dwa sloty na karty, jeden micro usb no i podłączyli mi też ten usb co jest na dole w aucie, żeby współpracował. Można oglądać filmy na dvd, korzystać jednocześnie z nawigacji i słuchać muzyki. Telefon wspolpracuje z tym bez probemu. Ogólnie polecam, jakość dzwięku sie nieco polepszyła. aha i dokupillam sobie do tego kamere cofania, pasowala od hyundai i30:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 03 gru 2017, 09:18 przez mala_su, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sunset
Posty: 509
Rejestracja: 20 mar 2013, 11:04
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: sunset »

noooo całkiem całkiem nieźle :-) gratuluję inwestycji, a przy okazji dwa pytanka:
1. robiłaś do w ASO KIA ?
2. czy działa sterowanie z kierownicy tym monstrum ? ;-)

Awatar użytkownika
mala_su
Posty: 307
Rejestracja: 19 mar 2013, 14:52
Lokalizacja: Tarchomin

Post autor: mala_su »

sunset pisze:noooo całkiem całkiem nieźle :-) gratuluję inwestycji, a przy okazji dwa pytanka:
1. robiłaś do w ASO KIA ?
2. czy działa sterowanie z kierownicy tym monstrum ? ;-)
tak
tak

Awatar użytkownika
sunset
Posty: 509
Rejestracja: 20 mar 2013, 11:04
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: sunset »

a poprzednie radio poszło na wymianę ze stacją, czy na sprzedaż ?

Awatar użytkownika
mala_su
Posty: 307
Rejestracja: 19 mar 2013, 14:52
Lokalizacja: Tarchomin

Post autor: mala_su »

mam je w szafie i nie wiem co z tym zrobic :)

Awatar użytkownika
sunset
Posty: 509
Rejestracja: 20 mar 2013, 11:04
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: sunset »

a możesz podesłać mi fotkę przodu i tyłu tego radia ?
z góry dziękuję
;-)

Awatar użytkownika
mala_su
Posty: 307
Rejestracja: 19 mar 2013, 14:52
Lokalizacja: Tarchomin

Post autor: mala_su »

sunset pisze:a możesz podesłać mi fotkę przodu i tyłu tego radia ?
z góry dziękuję
;-)
szafa jest 120km ode mnie, dopiero po swietach bym mogla,

Awatar użytkownika
sunset
Posty: 509
Rejestracja: 20 mar 2013, 11:04
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: sunset »

OK, zatem poczekam :-)

oostrowski
Posty: 36
Rejestracja: 20 mar 2013, 10:08
Lokalizacja: Wrocław

Post autor: oostrowski »

czy masz na ten sprzęt gwarancję?
Jak to zakupiłaś?

Awatar użytkownika
mala_su
Posty: 307
Rejestracja: 19 mar 2013, 14:52
Lokalizacja: Tarchomin

Post autor: mala_su »

oostrowski pisze:czy masz na ten sprzęt gwarancję?
Jak to zakupiłaś?
mam gwarancje kupilam na techlogic.pl

Awatar użytkownika
sunset
Posty: 509
Rejestracja: 20 mar 2013, 11:04
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: sunset »

dwie firmy namierzyłem w PL, które handlują dedykowanym do naszych aut.

Awatar użytkownika
mala_su
Posty: 307
Rejestracja: 19 mar 2013, 14:52
Lokalizacja: Tarchomin

Post autor: mala_su »

audiocarshop? ma ta z lepszymi nieco parametrami za 2800. moglam w sumie zamowic z niemiec, ale oryginalna kosztowala 990 euro bodajze. pogrom troche.

Awatar użytkownika
sunset
Posty: 509
Rejestracja: 20 mar 2013, 11:04
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: sunset »


Awatar użytkownika
greey
Posty: 365
Rejestracja: 17 mar 2013, 20:17
Lokalizacja: NDM

Post autor: greey »

Ale bajer :-)

Awatar użytkownika
mala_su
Posty: 307
Rejestracja: 19 mar 2013, 14:52
Lokalizacja: Tarchomin

Post autor: mala_su »


ODPOWIEDZ

Wróć do „Wewnętrzne”