W przypadku braku możliwości zalogowania się proszę użyć funkcji przypominania hasła, a w przypadku problemów z przeprowadzeniem tej czynności proszę o kontakt z administracją (link na dole strony) :)
Niestety migracja z phpBB2 na phpBB3 wymusiła taką procedurę dla osób, które nie mogą się zalogować :(
Jednocześnie zachęcam do ponownego uzupełnienia dodatkowych pól w profilach dotyczących szczegółów posiadanego samochodu, ponieważ nie była możliwa ich migracja na nowe forum :(

Fabryczne radio - pamięć własna.

Awatar użytkownika
Cichy
VIP
Posty: 1419
Rejestracja: 17 mar 2013, 10:00
Lokalizacja: Podlaskie

Fabryczne radio - pamięć własna.

Post autor: Cichy »

Nie wiem czy wiecie, ale fabryczne radio posiada własną pamięć. Odkryłem to jakiś czas temu, przez przypadek skopiowałem piosenkę z pendrive do radia. I tu pojawia się problem. Tej pamięci jest jakieś 700 MB, skopiowanie utworu nie było problemem, ale jak go usunąć? Nie mogę tego rozgryźć, morze ktoś już to robił? Zamierzam przeczytać ponownie instrukcję w najbliższym czasie, ale póki co może ktoś mi podpowie? A tak z innej beczki, z jakiego źródła najczęściej korzystacie? Radio, CD, USB, I-pod? Ja praktycznie ciągle USB, radio bardzo rzadko, a płytę CD chyba tylko raz wkładałem.

Awatar użytkownika
jachnyc
Posty: 460
Rejestracja: 17 mar 2013, 18:30
Lokalizacja: Lubin

Post autor: jachnyc »

Pamięc jest np.do numerów telefonu . W instrukcji jest opis jak zgrywać i usuwać pliki z pamieci . Ja słucham radia , jak jade dalej to z pena coś zapuszcze .
Ostatnio zmieniony 24 mar 2013, 21:47 przez jachnyc, łącznie zmieniany 1 raz.
Jacek

Awatar użytkownika
Tomash
VIP
Posty: 998
Rejestracja: 17 mar 2013, 09:54
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: Tomash »

Popieram jachnyca, pamięć jest do książki telefonicznej z BT, ojciec jeździ z radiem, jak jedziemy w trasę to dysk twardy 500 GB :-)
Serdecznie zapraszam: http://kozackiesamochody.pl

Awatar użytkownika
Cichy
VIP
Posty: 1419
Rejestracja: 17 mar 2013, 10:00
Lokalizacja: Podlaskie

Post autor: Cichy »

jachnyc pisze:Pamięc jest np.do numerów telefonu . W instrukcji jest opis jak zgrywać i usuwać pliki z pamieci . .
Dzięki, konkretna odpowiedź, o to mi chodziło. Ja nie mam Bluetooth, a pamięć jest i opcje w radiu są, więc pewnie mógłbym to dokupić i korzystać z telefonu. Sprawdzę instrukcję.

Awatar użytkownika
Cichy
VIP
Posty: 1419
Rejestracja: 17 mar 2013, 10:00
Lokalizacja: Podlaskie

Post autor: Cichy »

Tomash pisze:jak jedziemy w trasę to dysk twardy 500 GB :-)
Jak dla mnie to spora przesada. U mnie na pendrive nawet 1 GB nigdy nie uzbieram. Wystarczy dobra lista kilkudziesięciu utworów i można jeździć póki się nie znudzi. 500 GB to tylko bym jechał i pstrykał zamiast słuchać :P Ale fajnie że taki dysk czyta, też taki mam (samsunga), kiedyś sprawdzę.

Awatar użytkownika
mala_su
Posty: 307
Rejestracja: 19 mar 2013, 14:52
Lokalizacja: Tarchomin

Post autor: mala_su »

mojego dysku nie czytal, jak jeszcze mialam to radio fabryczne. tylko pendrivy w formacie FAT32

Awatar użytkownika
Tomash
VIP
Posty: 998
Rejestracja: 17 mar 2013, 09:54
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: Tomash »

No oczywiście, że nie mam tylu utworów. Chciałem to raczej napisać jako ciekawostkę , że nawet tak ogromną pamięć czyta ;D
Serdecznie zapraszam: http://kozackiesamochody.pl

Awatar użytkownika
sunset
Posty: 509
Rejestracja: 20 mar 2013, 11:04
Lokalizacja: Siemianowice

Re: Fabryczne radio - pamięć własna.

Post autor: sunset »

CicheStudio pisze:Nie wiem czy wiecie, ale fabryczne radio posiada własną pamięć. Odkryłem to jakiś czas temu, przez przypadek skopiowałem piosenkę z pendrive do radia. I tu pojawia się problem. Tej pamięci jest jakieś 700 MB, skopiowanie utworu nie było problemem, ale jak go usunąć? Nie mogę tego rozgryźć, morze ktoś już to robił? Zamierzam przeczytać ponownie instrukcję w najbliższym czasie, ale póki co może ktoś mi podpowie? A tak z innej beczki, z jakiego źródła najczęściej korzystacie? Radio, CD, USB, I-pod? Ja praktycznie ciągle USB, radio bardzo rzadko, a płytę CD chyba tylko raz wkładałem.
a możesz napisać jak to zrobiłeś ż?

Awatar użytkownika
Tedi_19
Posty: 952
Rejestracja: 27 mar 2013, 12:13
Lokalizacja: Chorzów

Post autor: Tedi_19 »

Witam u mnie w mojej Kijance jest wbudowany dysk 850 MB pamięci. Kopiowanie plików to kombinacja menu +6 a żeby usunąć jakiś plik to kombinacja Menu+6+zaznacz plik+menu+1+1 i gotowe

Awatar użytkownika
Tomash
VIP
Posty: 998
Rejestracja: 17 mar 2013, 09:54
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: Tomash »

Tedi_19 pisze:Witam u mnie w mojej Kijance jest wbudowany dysk 850 MB pamięci. Kopiowanie plików to kombinacja menu +6 a żeby usunąć jakiś plik to kombinacja Menu+6+zaznacz plik+menu+1+1 i gotowe
Dzięki wielkie, będzie trzeba wypróbować :idea:
Serdecznie zapraszam: http://kozackiesamochody.pl

Awatar użytkownika
Cichy
VIP
Posty: 1419
Rejestracja: 17 mar 2013, 10:00
Lokalizacja: Podlaskie

Re: Fabryczne radio - pamięć własna.

Post autor: Cichy »

sunset pisze:a możesz napisać jak to zrobiłeś ż?
Nie pamiętam dokładnie, bawiłem się opcjami. Gdzieś tam jest w opcjach ilość pamięci i można z USB plik skopiować.

Awatar użytkownika
sunset
Posty: 509
Rejestracja: 20 mar 2013, 11:04
Lokalizacja: Siemianowice

Re: Fabryczne radio - pamięć własna.

Post autor: sunset »

CicheStudio pisze:
sunset pisze:a możesz napisać jak to zrobiłeś ż?
Nie pamiętam dokładnie, bawiłem się opcjami. Gdzieś tam jest w opcjach ilość pamięci i można z USB plik skopiować.
a potwierdzasz w Twojej wersji powyższą kombinację przedmówców = menu + 6 żż?

Awatar użytkownika
Cichy
VIP
Posty: 1419
Rejestracja: 17 mar 2013, 10:00
Lokalizacja: Podlaskie

Post autor: Cichy »

Nie pamiętam. Ale jak ktoś już pisał, trzeba zajrzeć do instrukcji. Wyświetlił się jakiś komunikat jak wszedłem głębiej w opcje, czy chcesz skopiować? Nacisnąłem ok (któreś pokrętło) i tyle.

Awatar użytkownika
sunset
Posty: 509
Rejestracja: 20 mar 2013, 11:04
Lokalizacja: Siemianowice

Post autor: sunset »

w instrukcji nic niema na tt. ale OK znajdę,
thanks bigs or small :angry:

Awatar użytkownika
pstuszi
Posty: 53
Rejestracja: 02 kwie 2013, 20:29
Lokalizacja: Trójmiasto

Post autor: pstuszi »

Ja bawiąc się radiem na samym początku zgrałem sobie kilka utworów i tak zostały bo zazwyczaj słucham swojej muzy z iPhone'a przez BT

ODPOWIEDZ

Wróć do „Problemy i pytania”