Czujniki parkowania- jeden nie działa
Autor Wiadomość
 Pawel_x 

Informacje
Wyposażenie: L
Silnik: 1,2
Przebieg: 7000
Kolor: fresh beige
Pakiety: czujniki cofania
Tapicerka: czarna
Typ nadwozia: hatchback 5d
Wiek: 57
Dołączył: 13 Paź 2013
Posty: 18
Skąd: Kraków
 #1  Wysłany: 2015-09-02, 15:01   Czujniki parkowania- jeden nie działa

Już drugi raz mi się to zdarza, poprzednio coś na serwisie zrobili że działało wszystko ok, ale chyba nie wymieniali czujnika. Teraz się powtórzyło, jeden na 4 nie działa. Myślałem że kabel się poluzował na złączu i wydłubałem czujnik ze zderzaka, ale przy nim nie ma żadnej wtyczki. Kto wie gdzie szukac przerwy, może brak kontaktu na złączu, pod zderzakiem ? Jestem umówiony na serwis w poniedziałek, ale wolę sam to w miarę możliwości zrobić niż czekac godzine i dowiedzieć się że nie mają części w magazynie.
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu  
Zasady Postowania Opcje
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

 
Jumpbox
Skocz do:  


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme Abreo_LoteQ Created by Phantom © 2008-2009

Serwis korzysta z plików cookies zgodnie z polityka cookies. Możesz okreœlić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przegladarce.




Wszystkie czasy w strefie UTC + 1
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13