Wyposażenie: L automat
Silnik: 1.4
Kolor: grafit
Typ nadwozia: 5d
Inne auto / jakie?: CC 700 Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Sie 2015 Posty: 215 Skąd: Wroclaw; Poland
#31 Wysłany: 2016-05-21, 16:11
Ja również chciałem "olać" gwarancję montując instalację LPG, ale ten incydent spowodował, że jeszcze się wstrzymam. Pewnie do 1-szego przeglądu, na który pojadę ze swoim olejem, bo nie mam zamiaru płacić za LOTOSA jak za MILLERSA.
Koszty przeglądów gwarancyjnych skutecznie zniechęcają do utrzymywania gwarancji dłuższy czas.
Inne auto / jakie?: CC 700 Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Sie 2015 Posty: 215 Skąd: Wroclaw; Poland
Wyposażenie: L
Silnik: 1,4
Przebieg: 55000
Kolor: Srebrny
Typ nadwozia: Sedan
Inne auto / jakie?: Honda City, Ibiza
Generacja Rio: III (UB; 2011-2017)
#35 Wysłany: 2016-06-16, 11:22
To najgorsze patałachy. Zgłosiłem 3 usterki. Jedną po 2miesięcznych bojach, telefonach, skardze do Kia Polska dopiero usunęli.Tak to olewają. Reszta przekracza ich możliwości Twierdzą że wibracje tapicerki i szyby to wina owiewek, potem że Plaka, a w życiu nic nie było pryskane. Rozbierali tłumoki podobno 3 razy i nic to nie dało. Szorujące hamulce z tyłu to wina klimatu. Taka jest diagnoza. Skoro jest wilgotno to poczekamy aż się gwarancja skończy i skasujemy parę tysi
#36 Wysłany: 2016-06-16, 21:32
Może i tak jest. Aczkolwiek człowiek z serwisu bardzo grzeczny i kulturalny i wiedział o czym mówi.
Bardzo rozczarowało mnie, że po 3 dniach oddali auto nie umyte
W VW takie rzeczy się nie zdarzały.
Na szczęście z gwarancją mam już spokój. Pod maską instalacja gazowa, więc KIA POLSKA ma mnie z głowy a ja oszczędzam pieniądze na paliwie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Serwis korzysta z plików cookies zgodnie z polityka cookies. Możesz okrelić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przegladarce.
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 17