W przypadku braku możliwości zalogowania się proszę użyć funkcji przypominania hasła, a w przypadku problemów z przeprowadzeniem tej czynności proszę o kontakt z administracją (link na dole strony) :)
Niestety migracja z phpBB2 na phpBB3 wymusiła taką procedurę dla osób, które nie mogą się zalogować :(
Jednocześnie zachęcam do ponownego uzupełnienia dodatkowych pól w profilach dotyczących szczegółów posiadanego samochodu, ponieważ nie była możliwa ich migracja na nowe forum :(

Automatyczne blokowanie drzwi

Awatar użytkownika
marantzg
Posty: 33
Rejestracja: 21 kwie 2013, 21:14
Lokalizacja: Katowice

Automatyczne blokowanie drzwi

Post autor: marantzg »

Witam, czy można wyłączyć automatyczne blokowanie drzwi, bo jest to mi nie potrzebne, a wręcz mnie denerwuje.

Awatar użytkownika
Cichy
VIP
Posty: 1414
Rejestracja: 17 mar 2013, 10:00
Lokalizacja: Podlaskie

Post autor: Cichy »

Z tego co wiem to nie da się. Do dźwięku człowiek się przyzwyczaja, później już się nie zwraca uwagi jak się blokują.

piotr900
Posty: 94
Rejestracja: 01 cze 2015, 16:24
Lokalizacja: Dzierżoniów

Post autor: piotr900 »

lepiej niech automatyczne zamykanie działa- nikt nie otworzy bagażnika czy tylnych drzwi i nic nie ukradnie.

Awatar użytkownika
marantzg
Posty: 33
Rejestracja: 21 kwie 2013, 21:14
Lokalizacja: Katowice

Post autor: marantzg »

Jakoś w życiu nikt nie otworzył mi bagażnika, czy drzwi, a mieszkam w dużym mieście. Chciałem te auto mieć na dłużej, po prostu nie potrzebnie zużywają się te siłowniki . W Fiacie Bravo w komputerze jest opcja wyłączenia. Szkoda, przyzwyczaję się. A odnośnie audio słabej jakości, to pomaga dobry equalizer z telefonu i jakość dzwięku robi się zadowolająca. We wspomnianym Bravo głośniki są jednak lepsze, ale auto więcej pali. Nasze Rio zaskakuje mnie pozytywnie apetytem na paliwo

piotr900
Posty: 94
Rejestracja: 01 cze 2015, 16:24
Lokalizacja: Dzierżoniów

Post autor: piotr900 »

Ja niestety znam przypadek w rodzinie.... złodziej zawinął torebke..... W poprzednim samochodzie otwieranie bagażnika było od środka wajchą albo z kluczyka (mnie ta opcja bardziej sie podobała niż ta w Rio).

Awatar użytkownika
niedzisiejszy
Posty: 61
Rejestracja: 28 lis 2015, 18:33
Lokalizacja: Września

Post autor: niedzisiejszy »

witam, można wylączyć automatyczne zamykanie, potrzeba do tego jednak carmana. Podjedź do warsztatu, gdzie posiadają takowy sprzęt. Ja u siebie wyłączyłem tę funkcję.

Awatar użytkownika
marantzg
Posty: 33
Rejestracja: 21 kwie 2013, 21:14
Lokalizacja: Katowice

Post autor: marantzg »

O dziękuje bardzo, zainteresuje się tym

ODPOWIEDZ

Wróć do „Oświetlenie i elektryka”